Forum oftalmolog

Consultațiile medicului oftalmolog - uropraxis.ro - все о детях и их родителях

Spitalul de Oftalmologie Infosan este deschis pentru consultații si operatii, zilnic luni-vineri între orele Se respectă toate măsurile epidemiologice pentru prevenirea răspândirii infecțiilor.

căutarea miopiei și prevenirea acesteia redobândi vederea

Dispunem de un sediu nou, ultracentral, cu un bloc operator dotat cu aparatură de top. Însă, cel mai important aspect este acela că doctorul Andreea Ciubotaru, Președintele Societății Române de Strabologie și Oftalmopediatrie, medic primar oftalmolog și fondatorul Infosan, unul dintre cei mai buni medici oftalmologi din România este inima spitalului nostru.

forum oftalmolog miopia falsa

Da, știm că sună a laudă, însă realitatea anilor care au trecut ne arată altceva. Ne arată mii și mii de pacienți mulțumiți. Doctorul Andreea Ciubotaru este îngerul copiilor care nu văd sau a căror vedere este amenințată de boală.

forum oftalmolog pasiune în ceea ce privește medicina

Prevenția forum oftalmolog cheia spre o vedere normală a copilului tău. De aceea, controlul oftalmologic este obligatoriu chiar și în lipsa unei probleme pe care părintele sau medicul pediatru o pot sesiza.

vederea sa agravat refacerea vederii la 100

Astfel, la noi sunt tratate cazurile de strabism din punct de vedere funcțional forum oftalmolog estetic, indiferent de vârstă.

Mai multe despre acest subiect