Masarea ochilor

Aparat anticearcane pentru masajul zonei din jurul ochilor cu microvibratii Pink - Rahel® Beauty

Recenzii 0 Descriere Aceste mini ventuze ochi sunt realizate din silicon de calitate si, folosite periodic, asigura un masaj profund al tesuturilor din jurul ochilor.

masarea ochilor exerciții pentru ochi pentru îmbunătățirea vederii

Aveste ventuze silicon sunt transparente, astfel incat poti vedea schimbarile suferite de piele in timpul masajului. Poti, in acest fel, sa adaptezi miscarile si vacuumul pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Ele sunt, de asemenea, pliabile si impermeabile fiind astfel usor de utilizat. Siliconul din care sunt realizate este igienic si poate rezista pana la temperaturi de grade C pentru o curatare eficienta.

masarea ochilor

Cu toate astea, la o utilizare normala este suficienta spalarea acestor ventuze masaj doar cu apa si sapun. Caracteristici ventuze ochi: Destinate utilizarii in zona din jurul ochilor, nasului si in zonele ascutite, inguste de pe corp Diametrul masarea ochilor ventuze masaj pentru ochi este de 7 mm iar inaltimea de 50 mm Beneficii Ventuza pentru ochi masarea ochilor fin masarea ochilor zonelor sensibile ale ochilor, ajutand la imbunatatirea respiratiei pielii si a relaxarii muschilor din zona masata.

Eye Massager - aparat masaj, relaxare ochi Aparat de masaj si relaxare pentru ochi Eye Massager cu efecte revitalizante pentru ochi. Eye Massager este un aparat de masaj si relaxare ce ajuta la imbunatatirea microcirculatiei sangelui in jurul ochilor, imbunatatirea asimilarii de oxigen a tesutului, avand un efect inovator in revitalizarea celulelor nervului optic oferindu-va o vedere clara si ochi limpezi. Acest aparat de masaj si relaxare Eye Massager este rezultat unei inalte si moderne tehnologii.

Ele imbunatatesc totodata circulatia sangelui si a limfei si pot fi utilizate pentru indepartarea ridurilor, hidratarea pielii si indepartarea celulelor moarte. Tonificarea pielii si a muschilor fetei, curatarea porilor si intinerirea fetei prin eliminarea umflaturilor ochilor si a cearcanelelor sunt efecte pe care le puteti obtine daca utilizati ventuzele pentru ochi de masarea ochilor siteul nostru.

masarea ochilor privirea dornică

Recenzii Nu există recenzii până acum.

Mai multe despre acest subiect