Myopia axiala

Miopia pilocarpinei

Înscris: Implica un artificiu, respectiv remodelarea corneei care saraca nu are nici o vina.

myopia axiala fondatori ai oftalmologiei ruse

Ba poate avea si corneea vina ei. In articolul in engleza de pe Wikipedia scrie ca, dupa cauza, sunt doua tipuri de miopie: cea cauzata de lungimea globului ocular si cea cauzata de probleme de refractie, aceste probleme putand exista si la nivelul corneei.

exerciții practice pentru restabilirea vederii

Daca ai tipul al doilea de miopie atunci remodelarea corneei nu mai este nici un artificiu. Borish and Duke-Elder classified myopia by cause:[26][27] - Axial myopia is attributed to an increase in the eye's axial length. Inca e SF un cristalin artificial care sa mimeze unul natural, flexibil si inervat pe muschii oculari, si nerespins de organism.

Poate cu celule susa sa se cloneze cristalinul natural, dar clona trebuie si corectata genetic Nu este neaparat necesara scoaterea cristalinului natural, se poate "monta" cel artificial peste cel natural.

Nu vreau sa fac myopia axiala insa am sa postez aici descrierea operatiei de pe un site al unei clinici: Pentru viciile de refractie mai mari miopiile vedere fotopică peste dioptrii, chiar pana la — 30D, hipermetropiile de peste D si astigmatismele mari de Ddar si pentru cei cu dioptrii mai mici dar cu cornea subtire sub microniinterventia cu laserul myopia axiala este indicata din cauza subtierii prea mari a corneei, cu pericolul deformarii ei in timp ectazie myopia axiala, cu ochelari pentru bărbați pentru bărbați neregulat.

In aceste cazuri se recomanda implantarea intraoculara de lentile refractive.

tabele de tratament pentru îmbunătățirea vederii corectarea vederii fara ochelari

La persoane myopia axiala pana in de ani indicatia de electie o reprezinta implantarea de lentile refractive de camera anterioara cu fixare pe iris tip iris-claw — negative, positive si toricecu pastrarea cristalinului natural myopia axiala implicit a acomodatiei. In aceste cazuri pacientul nu va purta ochelari nici la aproape, nici la distanta. Operatia se face sub anestezie cu o injectie la coada ochiului parabulbara si necesita pansament pentru o zi.

myopia axiala simptome neurologice oftalmice

Pentru pacientii peste de ani, carora acomodatia naturala incepe sa scada presbiopiese recomanda implantarea de lentile refractive, dupa extragerea prin facoemulsificare si in locul cristalinului natural, transparent.

Mai multe despre acest subiect