Noutăți oftalmologice

noutăți oftalmologice

Ai ochelarii gata intr-o ora!

SFATUL SPECIALISTULUI

Vino la noi daca intampini noutăți oftalmologice de reglaj ale ramelor tale! Garantie 2 ani! In functie de producator te vei bucura de garantie de pana la 2 ani pentru ramele tale!

noutăți oftalmologice examinarea vederii

Esti unic, ai Yuniku! Incearca-i acum!

Prevenție și tratamente moderne în oftalmologie

In premiera absoluta va puteti bucura de cea mai inalta precizie optica, fara a compromite stilul. Primii ochelari din lume croiti 3D special pentru tine!

echipament oftalmic rozenstock oftalmologie Kolomenskaya

Ochelarii 3D personalizati sunt proiectati exclusiv in functie de fizionomia si de vederea ta spre deosebire de ochelarii obisnuiti care beneficiaza de asta numai intr-o anumită masura.

Copiii sunt tot ce avem mai de pret! Adu-l la un consult oftalmologic!

Examinarea fundului de ochi. Autorefractometria Permite masurarea dioptriilor cu ajutorul unui autorefractometru dioptron pentru adulti si copiii mai mari de 3ani; pentru copiii cu varsta intre 6 luni - 3 ani se utilizeaza un alt dioptron, Plus Optix, care poate sa realizeze masuratoarea de la o distanta de un metru, sau un autorefractometru portabil.

Stiai ca cele mai multe dintre afectiunile oculare au noutăți oftalmologice daca sunt descoperite inca din copilarie? Afla de ce este important sa-ti aduci copilasul la medicul oftalmolog, care este varsta ideala pentru primul consult si care sunt cele mai frecvente afectiuni!

Cabinet oftalmologie si optica medicala

De altfel descopera o selectie de rame din noile colectii care va face ochelarii mult mai atractivi pentru ei si nicidecum o corvoada. Vreau sa stiu! Nu stii ce ti se potriveste? Afla care sunt produsele pe care le vei gasi la noi!

Oftalmologie

Avem solutii adaptate oricaror nevoi, trebuie doar sa ai curiozitatea sa le cauti sau chiar sa ne intrebi pe noi! Exista un brand de rame al carui design il apreciezi in mod special?

Ai nevoie de un anumit tip de lentile si nu stii ce ti se potriveste?

Ca urmare a subtierii, noutăți oftalmologice sferica, normala a corneei este distorsionata si rezulta o disfunctie vizuala semnificativă. Examinarea periodică oftalmologică este deosebit de importantă în cazul persoanelor ce suferă de diabet, deoarece doar așa se poate identifica retinopatia diabetică precoce în evoluție și poate fi prevenită dezlipirea de retină. Citește tot Tratament orthokeratologie Orthokeratologia — terapia refractivă — este o metodă temporară de corecție a miopiei, ce se realizează cu ajutorul unor lentile speciale, care se aplică pe ochi, în timpul nopții. Clinica Gauss folosește unul dintre cele mai performante topografe — Oculus Pentacam — care oferă cele mai detaliate informații despre forma corneei.

Iata care sunt produsele pae care le gasesti la noi. In aceeasi masura te asteptam in una dintre opticile pentru a-ti oferi solutiile ideale pentru tine! Afla mai multe!

noutăți oftalmologice

Avem aparatura de ultima generatie numai pentru tine! Este foarte important pentru noi sa fim exacti in tot ceea ce facem!

Galerie foto

Acesta este motivul noutăți oftalmologice care investim continuu in tot ce este mai nou in domeniu. Afla mai multe Vrei sa ne cunosti mai bine?

Prevenție și tratamente moderne în oftalmologie Doamnă doctor, în oftalmologie, la fel ca în celelalte alte sfere medicale, succesul unui tratament depinde în mare măsură de stadiul în care este depistată boala. Când și în ce condiții ar trebui să începem vizitele periodice, de evaluare, la medicul oftalmolog? Și pentru vederea binoculară unică, și pentru fiecare din cei doi ochi, primii ani de viață reprezintă perioada critică în dezvoltarea vederii.

Te afli pe cele mai bune maini! Suntem o echipa dinamica, iubim ceea ce facem de aceea facem performanta. Tratam fiecare client ca pe un membru al familiei si consideram ca avem responsabilitatea de a oferi tot ce este mai bun!

Sună la Arcadia

Afla mai multe despre echipa Alege dintr-o gama completa de produse si servicii! Nicio provocare nu este prea mare pentru noi! Cu o echipa performanta, in cei 15 ani de activitate ne-am dezvoltat continuu pentru pentru a noutăți oftalmologice oferi cele mai complexe servicii sustinute de aparatura de ultima generatie si produse adaptate celor mai noi trenduri. Consultatii oftalmologice lentile de contact Consultatii oftalmologice ochelari Livrarea comenzilor acasa noutăți oftalmologice la birou Montaj lentile.

Mai multe despre acest subiect