Întărirea vederii

Vitamine pentru ochi

întărirea vederii

Studiile științifice aduc și mai multe informații cu privire la întărirea vederii extraordinare pe care consumul de întărirea vederii îl are asupra sănătății noastre, de la întărirea vederii, până la scăderea colesterolului, curățarea ficatului și prevenirea cancerului. Răzătura se pune într-un borcan de sticlă mare, împreună cu lămâia tocată mărunt. Se toarnă mierea deasupra, până la gura borcanului.

Doctorul naturii - Plante pentru sănătatea ochilor

Morcovul și lămâia trebuie să fie bine acoperite cu miere, întărirea vederii a se întărirea vederii. Borcanul se închide ermetic și se dă la frigider. Se lasă 10 zile la macerat, apoi amestecul se poate consuma sub formă de tratament. Administrare Se ia câte 1 lingură, de 3 ori pe zi, cu 30 de minute înainte de mese.

întărirea vederii Masa lui Golovin pentru a vedea vederea la consiliul medical

Pe perioada tratamentului nu este recomandat consumul de alcool. O variantă mai simplă și practică de a ne îmbunătăți vederea este să bem zilnic câte 1 pahar de suc de morcov cu 2 lingurițe de miere, sau să mâncăm 1 morcov ras amestecat cu miere.

vederea - tratament

Efecte Încă din copilărie am fost pistonați să mâncăm morcovi, întărirea vederii că sunt buni pentru vedere. Acest sfat este astăzi susținut de dovezile științifice ale cercetătorilor.

întărirea vederii

Poate că morcovii nu vor vindeca boli de ochi pre-existente, însă ei ne pot proteja de anumite probleme cu vederea cauzate întărirea vederii o lipsă de Vitamina A. Corpul nostru transformă beta-carotenul din morcovi în Vitamina A, un antioxidant extrem de important pentru sănătatea vederii. Morcovii pot preveni cataracta, degenerescența maculară și orbirea de noapte incapacitatea ochilor de a se adapta la întuneric.

Morcov și miere la borcan — rețetă pentru întărirea vederii. Răzătura se pune într-un borcan de sticlă mare, împreună cu lămâia tocată mărunt. Se toarnă mierea deasupra, până la gura borcanului.

Mai multe despre acest subiect