Oftalmologie Eroshevsky

Oftalmologie Eroshevsky

Anatomia și fiziologia organelor lacrimale. Lăcrimare și cauzele sale. Departamentul de Structura Oftalmologie Eroshevsky funcția slezoprodutsiruyuschego glandei lacrimale lacrimalis glanda situată sub marginea verhnenaruzhnogo orbită în osul frontal fosa omonime fosa gl. Dens frunzelor tarzoorbitalnoy fascie sept orbitale glandei lacrimale este împărțită într-o mare - si un orbital mai mic - palpebrale Oftalmologie Eroshevsky pars orbitalis et palpebralis.

Oftalmologie Eroshevsky Buletin oftalmologie 2020

Ambele părți demarcate din țesutul înconjurător bine definite capsulă de țesut conjunctiv. Porțiunea orbitală a suprafeței exterioare convexe invecineaza orbita periost Fig.

Clinica de ochi Branchevsky, Samara: descriere, recenzii

Organismele lacrimale Structura 1 - porțiunea orbitală a lacrimal zhelezy- 2 - tarzoorbitalnaya fastsiya- 3 - porțiunea palpebrală a lacrimal zhelezy- 4 - lacrimal superior kanalets- 5 - lacrimal myastso- Oftalmologie Eroshevsky - fascia profunda lacrimal meshka- 7 - 8 Mayera- sine - lacrimal meshok- 9 - lacrimonasal protok- 10 - srednenosovaya rakovina- 11 - 12 nizhnenosovaya rakovina- - sinusului maxilar 13 - inferior canaliculus lacrimal.

Video: Neva Orizonturi În poziția sa, a avut loc un aparat special ligamentului-fascial de fier.

Hipertensiune Măsurarea presiunii intraoculare conform lui Maklakov Pentru a identifica glaucomul, fiecare persoană trebuie să măsoare presiunea intraoculară. Această boală periculoasă poate fi la început asimptomatică, dar poate duce la deteriorarea vederii, la atrofia nervilor și apoi la o orbire completă. Persoanele cu vârsta peste 40 de ani se află în zona de risc, astfel încât, la atingerea acestei vârste, merită să verificați IOP în fiecare Oftalmologie Eroshevsky. Presiunea din interiorul ochiului este definită ca diferența în rata de curgere și de ieșire a fluidului din ele.

En ligament lig. Suspensorium gl.

care sunt cauzele care afectează deficitul vizual desen pentru vederea binoculară

Lacrimalis menține fier în osul fosei verhnenaruzhnogo orbity- marginea inferioară fascial fibră glandă conectat la Lockwood ligament lig. Loqudisprijinind ca globul ocular hamac. Consolidarea prostatei sunt, de asemenea, iau parte muschi de tendon, mai degrabă de ridicare a pleoapelor și tarzoorbitalnaya fascie. Partea de jos a glandelor palpebrale este un conglomerat de vrac inegal împrăștiate în felii de țesut, în valoare totală de la 15 la Dimensiunea acesteia este de aproximativ mm lungime, mm lățime și aproximativ mm în înălțime.

Eye Clinica Muldasheva (Ufa)

Această parte este disponibilă pentru cercetare. Se poate observa prin reversia pleoapei superioare și turn ascuțit ochi în jos și medial. În acest caz, porțiunea palpebrală a Oftalmologie Eroshevsky lacrimale acționează lobular cocoloașe formează o nuanță gălbuie sub conjunctiva arcului superior la partea de sus și în afara globului ocular. Ductelor glandă porțiune orbital permeat tarzoorbitalnuyu fasciei se extind între porțiunea palpebrală felii ce a primit de la ei capilare excretor si apoi pori fini deschise în partea exterioară a arcului conjunctival superior.

Unele felii de partea inferioară a deschiderii glandei și canale independente.

Oftalmologie Eroshevsky

Aceste caracteristici anatomice ar trebui să fie luate în considerare la alegerea modalităților de intervenții chirurgicale asupra glandei lacrimale. De exemplu, atunci când o parte puternică a ptoza palpebrală cauzate de ligamente clinici de oftalmologie Oftalmologie Eroshevsky îndepărtarea sa, care, în aceste cazuri, este recomandat de unii cercetători, duce inevitabil la distrugerea tuturor conductelor excretoare ale celor două porțiuni ale glandei lacrimale.

Clinica oculară Branchevsky

Din același motiv, același efect o încetare completă de primire de lacrimi din glanda lacrimală nu apare numai dupa o histerectomie totala, dar atunci când eliminați palpebrală parts sau secționarea conjunctival canale excretoare Jameson, Oftalmologie Eroshevsky relevant să se constate că, în lupta cu operațiunile Lăcrimare persistente care vizează suprimarea activității glandei lacrimale, justificată fiziologic, deoarece umezirea Oftalmologie Eroshevsky a globului ocular este principala sursă de glande lacrimale secrete suplimentare ale conjunctivei.

Astfel de operațiuni pot fi utile în tratamentul lacrimation reflexului numai. Glandele lacrimale suplimentare mici Krause împrăștiate în interiorul pliului de tranziție superioară a conjunctivei, și ei se găsesc în conjunctivei arcadei inferioare.

Aceasta boala afecteaza mai ales femeile. Riscul de glaucom crește după un sindrom pseudoexfoliativ.

La granița conjunctivei tarsian și părțile orbitale ale pleoapei superioare, există trei dimensiuni glande conjunctivali semnificative numite glande tarsiene Volfringa Fig. Conform structurii sale glandei lacrimale face parte din glandele tubulare dure-lobate și glandele salivare amintește. Relația anatomice ale glandelor lacrimale și salivare se manifestă în comunitatea inervației lor.

Când iritația conjunctivei, în asociere cu hipersecreție apare Oftalmologie Eroshevsky saliva.

glaucom pseudoexfoliativ - cele mai eficiente tratamente în Clinica de ochi Moscova

Cunoscută și patologia lor comună, care apare, de exemplu, cu sindrom Sjogren. Lacrimale epiteliul glandei există două tipuri Oftalmologie Eroshevsky celule secretorii: glandulare reprezentând celule apocrine și celule mioepiteliale sau împletituri. Secreția glandei rolul principal aparține celulelor mioepiteliale și nu epiteliului glandular Chiquoine, Diferențele morfologice dintre celulele secretoare Oftalmologie Eroshevsky principale ale glandei și accesorii lacrimale nu este detectată Gillette, T.

Aparat secretorie a ochiului: 1 - porțiunea orbitală Oftalmologie Eroshevsky lacrimal zhelezy- 2 - porțiunea palpebrală a lacrimal zhelezy- 3 - prostată Krauze- 4 - 5 Mantsa- glande - glande Volfringa- 6 - criptă Genle- 7 - meibomian fier- 8 - 9 Mollya- glandelor sudoripare - glandei sebacee Zeiss Video: Neva Orizonturi Anunțul profesorului VV Brzeski Perfuzia glandei lacrimale primește de la artera lacrimale a.

Miopia Ayurveda

Lacrimaliscare este una dintre multele ramuri ale arterei oftalmice ophthalmica. Sânge care curge prin vena lacrimal v. Lacrimaliscare se varsă în orbita superior vena v. Ophthalmica superior.

Aceasta implică: I și II ramură a nervului trigemen, nervul facial, si fibrele simpatice din ganglionul cervicale superioare. Lacrimalis Fig. Inainte Oftalmologie Eroshevsky a intra in nervul glandei lacrimale divide in doua ramuri, una dintre care anastomoze la n.

Oftalmologie Eroshevsky

Se presupune că fibrele secretorii pornesc de la nucleul nervului glosofaringian la ieșirea din care prin lăstar Vrisberga sunt atașate la trunchiul nervului facial. Fibrele nervului simpatic pentru o parte din fier Oftalmologie Eroshevsky vasele sale de sânge. Nu există nici o îndoială legătura cu glanda lacrimal a sistemului endocrin.

cum să mențineți vederea în diabetul de tip 2

De exemplu, hipersecreția de lacrimi are loc cu gușă thyrotoxic și invers, uscăciunea ochilor observate în hipotiroidie. Există sugestii cu privire la functia endocrina a glandei lacrimale. Gravitatea specifică - 1.

Oftalmologie Eroshevsky prevenirea leziunilor oculare

În condiții normale, timp de 16 ore, în absența de veghe și plâns iritanti produs aproximativ 0,6 ml lacrimi. În timpul somnului slezovydelenie aproape complet oprit. Principalele surse ale secreției lacrimale sunt principalele glandei Oftalmologie Eroshevsky și glandei lacrimale Volfringa suplimentare și Krause. Lacrimile au fost, de asemenea, secrete celule calciforme conjunctivală, buclele de Henle și chiar de grăsime secrete ale glandelor sebacee și meibomiană marginile pleoapelor.

Măsurarea presiunii intraoculare - Ochelari August

Aceste componente formează un film cu trei straturi epikornealnuyu microni grosime. Direct aderente la proteina corneei strat epiteliu mucina secretat de celulele caliciforme ale conjunctivei. Stratul din mijloc de film - soluția de apă-sare și cel mai superficial - Lipidele, care plutește la suprafața apei și filmul epikornealnoy hidrofob.

Tear - un produs al activității secretorii a glandelor lacrimale - un rol fiziologic foarte important. Este necesar pentru hidratarea corneei permanentă, păstrarea transparenței și îmbunătățirea proprietăților optice.

Spitalul de ochi din Samara

Odată cu încetarea umectarea corneei dispare rapid, dispare ochii vii strălucire. În condiții patologice cu secreție inadecvată de lacrimi corneei devine tulbure, se dezvolta xeroza. La fiecare iritarea ochilor factorilor nocivi de mediu fizico-chimice sau de natură biologică înfundarea lumina efect efectul de orbire a vântului, fumul, gazele nocive etc.

Dar scopul fiziologic de lacrimi este mult mai Oftalmologie Eroshevsky decât curățare și hidratare ochi mecanice.

Tratamentul herniei

Rolul important al fluidului lacrimal are ca sursă de putere a corneei. Ea ia parte la procesele metabolice ale servitoarea segmentului anterior. Una dintre cele mai importante funcții ale fluidului lacrimal este de a proteja ochiul de proteinele infecție bactericide conținute de acestea lizozimul, lactoferinaimunoglobuline, anticorpi anti-infecțios și Oftalmologie Eroshevsky componente.

In ultimii ani, a existat un interes deosebit pentru studii biochimice și imunologice ale fluidului lacrimal ca un mediu care reflectă multe aspecte ale proceselor patologice la nivelul ochiului Chesnokov NBSelinger D. Tear provenind din lacrimale suplimentare glandele conjunctivei numit principal sau de bază. Acesta este produs în mod constant, în mod continuu, inclusiv în cantități mici în timpul somnului. Tear produs de glanda orbital, numit reflex.

Eroshevsky - una dintre cele mai importante instituții oftalmologice din Rusia. Aici sunt introduse și îmbunătățite cele mai avansate tehnici.

Înainte de nou-născut este alocat doar un secret lubrifiant. Antifiziologichnost acestor intervenții este evident, prin urmare, în toate cazurile, tratamentul trebuie ruperea să depună toate eforturile pentru a se asigura de a restabili funcția de Oftalmologie Eroshevsky lacrimal.

Distribuiți pe rețelele sociale:.

Mai multe despre acest subiect