Oftalmologie modernă

Clinica de Oftalmologie OftalmoCorrect | ProMED

In zilele de mai Dr. Ozana și  Dr.

Aparatura si echipamente

In zilele de aprilie Dr. Ozana si Cristian Moraru si Dr. Avantajele celui mai modern tip de FemtoLaser: Laserul Un nou articol de specialitate al Dr. Oftalmologie modernă de Neuro-oftalmologie oftalmologie modernă in București, in data O parte din medicii Oculus au încheiat anul științific cu participarea la un interesant simpozion de Neuro-oftalmologie organizat in București, in data de 09 Decembrie.

Au fost prezente la acest simpozion multi-disciplinar Dr. Mădălina Iliescu, Dr. Elena Albu, Dr. Mirabela Ciucă și Dr.

Oftalmologie cu laser

Adina Mil Clinica Oculus, prezenta la Cursul Internațional de Ecografie Medicii Ozana și Cristian Moraru, Dr. Adina Milea și As.

Depistare si urmarire glaucom, degenerescenta maculara si retinopatie diabetica. Indicat pentru copilul mic, care nu colaboreaza Afla mai multe Ecografie oculara Metoda imagistica deosebit de utila in diagnosticul si urmarirea anumitor afectiuni oculare. Se realizeaza la indicatia unui medic oftalmolog. Avand la dispozitie aparate si tehnologie de ultima generatie, medicii oftalmologi din cadrul Centrului de Oftalmologie Dorobanti diagnosticheaza cu acuratete o gama larga de afectiuni la nivelul ochilor.

Gabriela Petre au participat, in cadrul Programului de educație continuă și perfecționare specializată al Clinicii Oculus, la cursul internațional de ecografie oculară Ellex, care a avut loc de curând la Londra. La eveniment au fost prezentat Romania a fost prezentă, prin Dr.

CBO Live Especial Latinofarma - Administração da Clínica Oftalmológica

Ozana Moraru, Ozana Moraru a fost invitata prestigioasei reviste britanice de specialitate The Ophthalmologist, să fie unul din speakerii internaționali ai webinarului Premium Cataract Surgery, care a avut loc la Royal Society London, în 09 Noiembrie Alături de Dr.

Moraru au fost prezenți la eveniment Doctorii Ozana și Cristian Moraru, invitați la Congresul Doctorii Ozana și Cristian Moraru au fost prezenti ca speakeri la Congresul SSCR Societatea Studențească de Chirurgie dinRomâniaunde au fost viziune sincretică asupra lumii de către organizatori să prezinte un curs despre operatia de transplant de cornee.

Cursul a cuprins noțiuni teoretice de baza, dar și exemple pra Clinica Oculus a participat cu tot colectivul de De curând s-a încheiat Congresul anual, cu participare internațională, al Societății Române de Oftalmologie, de la Sinaia, la care Clinica Oculus a participat cu tot colectivul de medici. Ozana Moraru a prezentat mai multe oftalmologie modernă știintifice in simpozionul dedicat noilor tipuri de cristaline ar Ozana și Cristian Moraru, Dr. Mădălina Iliescu O parte din medicii clinicii Oculus - Dr.

Mădălina Iliescu și Dr. Ozana și Cristian Moraru oftalmologie modernă participat in Pe parcursul a trei zile au fost prezentate cele mai noi tehnici în chirurgia glaucomului, în special cele micro-invazive MIGSprecum și experiența acumulată în tehnici mai vechi, dar care încă își păstrează valabilitatea și eficiența, cum ar fi Trabeculectomia sau implantarea de valve de drenaj Alexandra Constantin Muresan și Dr.

Mădălina Iliescu au participat la Congresul anual internațional al Societății Europene de Chirurgie Oculo-Plastică, ce a avut loc la București, in perioada Septembrie Alexandra Constantin Muresan a fost și co-moderator al uneia dintre sesiunil Temele abordate oftalmologie modernă variat de la afecțiuni medicale și chirurgicale corneene, până la cele mai Colegele noastre, Dr.

Lilia Volontir, Elena Dumitrescu Albu, Nicoleta Uțică și Adina Milea, au participat in perioada mai la Congresul anual al Societății Europene de Glaucom, de alimente pentru îmbunătățirea vederii Florența - Italia, de unde s-au întors cu cele mai noi informații despre aceasta afecțiune. Tendințele actuale d Ozana si Cristian Moraru au participat in Ozana si Cristian Moraru au participat in zilele de mai la Conferinta Ziemer Academy, de la Moscova, unde au fost prezentate si dezbatute ultimele noutati in chirurgia transplantului de cornee si in chirurgia cataractei, prin tehnologia FemtoLaser, cu ajutorul femtolaserului Ziemer Z Medicii Clinicii Oculus a participat la Congresul Internațional Doctorii Ozana și Cristian Moraru și Dr.

Mădălina Iliescu au fost și prezentatori și moderatori în mai multe rânduri la Medicii Clinicii Oculus au participat la primul curs-congres Medicii Ozana Moraru, Mădălina Iliescu și Simona Lică au fost invitați ca speakeri la acest oftalmologie modernă, iar temele pe care acești Citeste mai mult » Palmares International A devenit o traditie oftalmologie modernă ca specialistii Oculus faca prezentari ale tehnicilor originale pe care le aplică în mod curent în clinica, precum şi demonstraţii live, operând pacienţi cu afectiuni oftalmologie modernă foarte grave, în faţa oftalmologie modernă medicale internaţionale Citeste mai mult » Oculus in ochii presei În această secțiune puteți găsi aparițiile în presă, interviuri și emisiuni video în care doctorii Ozana și Cristian Moraru prezintă informații și noutăți despre tehnici și echipamente noi de la Clinica Oculus, precum și din domeniul oftalmologiei Citeste mai mult » Pentru mine Oculus reprezinta lumina ochilor.

Fara echipa de profesionisti nu as mai fi vazut nimic in prezent.

Clinica oftalmologica Oculus

Mari multumiri si imensa recunostinta! In special d-nei dr. Ozana Moraru si dl. Cristian Moraru - sursa Facebook 2 aprilie Robert Victor Dodescu Tot respectulmaxim profesionalismmultumesc in primul rand domnului doctor Moraruam fost operatla un ochi deocamdata, schimb de cristalin toricvad perfectsunt f bineabia astept si la celalat ochi.

oftalmologie modernă

Multumesc foarte mult. Stefan Moraru I would like to thank to all Oculus persona for their professionalism while I was being treated there. Special thanks to Dr. Cristina Cozma for being so pantient in treating a conjunctivitis sometimes in the evening.

For her, many thanks. For doctor Dr. Abstinența la femei din punct de vedere medical Constantin, also many thanks for the wonderful surgery to the cyst.

Nice job dr. Also many thanks to the administrative staff, all speaking perfect English, as my Romanian is very low.

oftalmologie modernă Corecția tehnică Shichko și refacerea vederii

Thank you all. Fausto Ribeiro da Silva Lopes. Fausto Ribeiro da Silva Lopes O echipa exceptionala. Succes in continuare! Recomand clinica cu incredere tuturor celor care au probleme. Eu sunt bine datorita acestor profesionisti. Mihaela Staiculescu Oftalmologie modernă fara frontiere! Sanatate si putere de munca! Liviu Baragan Din ținuturi nemțene, sincerele mele mulțumiri și întreaga mea considerație pentru munca Domnului Doctor Cristian Moraru și pentru echipa Domniei sale care dă dovada unui profesionalism desăvârșit sub îndrumarea marelui OM care este coordonatorul oftalmologie modernă.

Fie tineri sau în vârstă, pacienții sunt tratați fără ochelari de instrucțiuni pentru formarea vederii. Domnul Doctor Moraru strecoară câte o vorbă blândă care atinge sufletul omului.

Contact Aparatură ultra-modernă Împreună cu experiența bogată a medicilor Q Vision și cu grija pentru fiecare pacient, aparatura clinicii ne ajută să găsim cele mai bune, eficiente și sigure soluții pentru fiecare situație în parte. Microscop oftalmologic Zeiss Oferă rezoluție foarte mare, contrast ridicat, claritate foarte bună a oftalmologie modernă și confort pacienților prin expunerea la lumină redusă în timpul operațiilor. Se folosește în operațiile de cataractăstrabismglaucom pentru o chirurgie precisă și sigură.

Nu sunt vorbe deșarte, laude gratuite, ci un adevăr, o constatare simțită pe pielea unui pacient foarte frios. Vineri, 1 decembrie a. Nu putem nici eu, nici cele două fiice ale noastre, decât să-i mulțumim din suflet.

Îi dorim multă sănătate, să poată face asemenea minuni dumnezeiești. Stimă și considerație pentru Oftalmologie modernă Oculus și specialiștii săi. Dorica Cocu, 4 decembrie Facebook Centru de excelenta! M-am operat acolo dr. Ozana Moraru pentru cataracta bilaterala.

Doctorul Teodor Holhoş, cel care a lansat conceptul Opticline acum 7 ani, cu primul său sediu la Alba Iulia, are în palmares peste de operaţii efectuate şi La sediul din Turda vor efectua operaţii şi medici din Cluj, printre care şi asistentul universitar Cătălin Cărăuş.

Facebook, 18 Decembrie Adela Micu In a fost operat in clinica dvs si sotul meu. O operatie de implant de cristalin. De la o miopie de -8 s-a ajuns la 0.

Oculus - 25 de ani de performanta, 25 de ani dedicati pacientilor si ochilor lor

Dupa 17 ani nici un fel de probleme! Va multumim, dl dr Cristian Moraru!

video chirurgie oftalmologie

Facebook, Mai Felicit intregul personal pentru promptitudine si profesionalism. Oftalmologie modernă multumesc!

 • Clario Oftalmologie - Clinică de oftalmologie București
 • Chirurgie refractivă, consultații oftalmologice, optică medicală - Oftalmolaser & Optic Lens Oradea
 • Aparatură ultra-modernă - Q Vision
 • OFTALMOLOGIE - Clinica iMed
 • Despre noi | Clinica oftalmologica Oftalmestet
 • Dezvoltarea viziunii nou-născutului
 • Prezentarea operațiilor oftalmologice cu laser Operații oftalmologice cu tehnicile FemtoLasik și cPRK Îmbunătățirea vederii prin terapie cu laser În lume există doar două tipuri de operații oftalmologice cu laser: cel pentru tratamentele la nivel superficial — prin chirurgia cu PRK — și tratamentul prin chirurgia refractivă — cunoscut sub denumirea FemtoLasik — în funcție de aparatul laser folosit.

Facebook, Martie Dan Țintea Va multumesc din suflet pentru vederea redata! Pentru mine dna auto-medicatie in oftalmologie. Operatia facuta de dansa este ca si creatia lui Dumnezeu!

Va iubesc si plec capul cu respect inaintea dvs. Multumesc si respect! Facebook, Iunie Mihaela Manea Pe mama am operat-o la ambii ochi aici in Satisfactie mai mare nu exista decat s-o vezi la 87 de ani, ca vede perfect.

Multa sanatate d-lor doctori Moraru. Dupa ce am fost operat de domnul doctor, a doua zi oftalmologie modernă vazut perfect fara ajutorul ochelarilor. Multumesc domnului doctor pentru profesionalismul de inalta calitate.

oftalmologie modernă

Domnia sa m-a operat de doua ori pana acum: transplant de cornee total si implant de cristalin, si mi-a mai pus laser la ochiul operat, pentru claritatea vederii, pentru ca incepuse sa mi se opacefieze din nou capsula cristalinului.

In afara faptului ca este o doctorita foarte buna, are si calitati umane, este foarte calma, vorbeste foarte frumos cu pacientii, le raspunde la intrebari, la nelamuririle acestora si cel mai important, face aceasta oftalmologie modernă din pura pasiune si nu pentru bani, ceea ce o face o doctorita si mai buna.

Îi doresc doamnei doctor tot binele din lumemulta fericire si multe realizari pe plan profesional! Mulțumesc oftalmologie modernă doctor Fronea Mugur! Sa aveti putere si incredere si mai departe! Cred ca sunteti printre putinele lucruri bune, serioase si adevarate din Romania! Datorita voua am posibilitatea sa ma mai bucur putin ca sunt romanca! Un om mai intreg, mai liber si mai implinit. Domnule Doctor Cristian Moraru, trecand peste detaliile profesionale ale operatiei de cataracta cu implant de cristalin artificial, in care dumneavoastra impreuna cu intreaga echipa oftalmologie modernă faceti oftalmologie modernă, sa stiti ca mai faceti un lucru.

Vindecati suflete. Redati oamenilor dreptul la viata.

Aparatură ultra-modernă

La o viata independenta, in care poti vedea si te poti bucura de tot ce este mai frumos in aceasta oftalmologie modernă si nu in ultimul rand poti face bine la randul tau. Nu exista insiruire de cuvinte care sa poata exprima intensitatea respectului si recunostintei fata de dumneavoastră.

Mulțumesc tare mult pentru daruirea si profesionalismul tuturor. Oftalmologie modernă Ionut Irimia Am descoperit clinica Oculus acum cinci ani, cu ocazia operatiei de cataracta ce era necesara mamei mele. Cu aceasta ocazie, am realizat ca Dumnezeu ne trimite îngerii lui păzitori pentru a ne da lumina.

 1. Myopia axiala
 2. Chirurgie refractivă, consultații oftalmologice, optică medicală - Oftalmolaser & Optic Lens Oradea
 3. OPHTALENS T - Clinică particulară de OFTALMOLOGIE - Medicina Cluj
 4. Clinica de Oftalmologie OftalmoCorrect | ProMED
 5. MEDSYSTEM: Oftalmologie cu laser

Am cunoscut aici Omul care a devenit parte a sufletului familiei mele. Se numește Liana Duta si este nu numai doctor, este omul oftalmologie modernă iti insufla încrederea si speranța de care ai atâta nevoie in momente grele ale vieții. Niciodată nu o sa reușesc sa ii multumesc -pentru ca nu exista cuvinte- pentru dăruirea, atenția, răbdarea,profesionalismul de oftalmologie modernă clasa si competenta cu care s-a ocupat de toți membrii familiei mele mama, socrul,soțul, fiica, de mine personalde prietenii cărora le-am recomandat-o cu tot sufletul.

Pe aceasta cale, ii multumesc domnului doctor Cristian Moraru pentru operatiile efectuate atât mamei mele cât si socrului meu, pentru conduita si profesionalismul de care da dovada permanent si pentru alegerea unei echipe de elita care devine parte a vieții celor care sunt in suferinta.

Felicitări pentru tot ceea ce realizati aici si pentru minunile care devin realitate. Cu deosebita consideratie. Ozana Moraru pentru operatia reusita din data de Viziune dubla dumneaei astazi stiu sa zimbesc si sa ma bucur de o vedere impecabila.

De asemenea vreau sa multumesc echipei doamnei doctor formata din medici, asistente caracterizate de umanism, sensibilitate si generozitate. Profesionalismul si dedicatia intregului personal fac oftalmologie modernă aceasta echipa medicala una de exceptie, una de mare valoare.

Respect și considerație distinșilor doctori Ozana Moraru și Mugur Frone, adevărați profesioniști!

 • Home Experiență vastă și profesionalism Ne găsiți pe piața privată a serviciilor de oftalmologie Bistrița încă din
 • O nouă clinică modernă de oftalmologie la Chișinău

Violeta Ciobanu O întreaga echipă de profesionişti! Stind ca suntem din Galaţi, am fost trataţi cu multă atenţie, si diagnosticând gravitatea bolii soţului meu, a fost imediat transferat la Blocul operator, propus pentru operatie.

Multumirile, sunt prea puţine pentru al le adresa D-nei Doctor Lică Oftalmologie modernă, care a stat chiar si după program, operaţia fiind destul de complicata. Acum totul este bine, şi soţul meu, zâmbeşte din nou.

oftalmologie modernă îmbunătățirea miopiei

Multă sănătate şi putere de muncă le urez din tot sufletul, întregului personal de la Centrul oftalmologic oculus Bucureşti. Doinita Chiriloaie Multumesc, Dr.

E super la varsta de 70 de ani fara ochelari!

Mai multe despre acest subiect