Pieptene oftalmolog

MASCARA I FEEL PRETTY 8ML

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www. In farmacii pretul poate varia.

pieptene oftalmolog tratament miopie copii

Despre produs Descriere Pieptenele Paranix este conceput pentru indepartarea paduchilor si a oualor acestora de pe orice tip pieptene oftalmolog par scurt, lung, buclat etc. Dintii din metal sunt inoxidabili si rotunjiti la capat, pentru a evita ca pielea capului pieptene oftalmolog fie iritata si deteriorata.

știri oftalmice

Lupa incorporata permite recunoasterea usoara a paduchilor si a oualor acestora. Dintii lungi si desi din metal ajuta la inlaturarea sigura a paduchilor si oualor acestora, fara a ataca parul. Peria este special conceputa pentru a curata cat mai eficient dintii pieptenului dupa folosire.

pieptene oftalmolog

Mod de utilizare: poate fi utilizat de catre adulti tratament miopie copiii de orice varsta al caror par este contaminat de paduchi. Se recomanda folosirea pieptenului impreuna cu spray-ul sau samponul Paranix.

Mod de intrebuintare: Dupa spalarea parului cu samponul Paranix sau dupa indepartarea cu sampon obisnuit a spray-ului Paranix, folositi pieptenele Paranix pentru a indeparta paduchii si ouale acestora de pe fiecare suvita de par.

fotografia ochilor și a vederii prethrombosis oftalmologie a venei retinei centrale

Ajutati-va de lupa pentru depistarea lor si curatati pieptanul cu peria dupa folosire. Dupa fiecare utilizare, este recomandata spalarea si dezinfectarea pieptenului cu alcool ex.

leucocite 10-20 în câmpul vizual vedere îmbunătățită, dureri de cap

Mai multe despre acest subiect