Strabism oftalmologic

Strabismul la sugar si copil mic

Buna seara, doamna doctor Pop!

strabism oftalmologic strabism în oftalmologia nou-născuților

Am 28 de ani si de vreo 8 ani strabism oftalmologic am probleme cu ochii. Incepand cu anulla ambii ochi am avut salazioane vreo 4 care au fost indepartate chirurgical sau punctie. Tratament general cu antivirale, antiinflamatorii nesteroidian, antihistaminice, vitaminoterapie, iar local midriatice, antiinflamatorii nesteroidiene, antibiotic, antiviral, cicatrizant corneean.

La externare OD: cornee epitelizata si OS: ulceratie corneeana redusa in suprafata si profunzime. Cauza nu se stia. Am facut analize imunologie transformare limfocitara la mitogeni — TTL. Strabism oftalmologic Activare celulara bazala martor in limite normale.

Raspuns la PPD sub limita normala, posibil prin deficit celular functional. Analize: anticorpi fluorescenti antimicrobieni, rezultat:negativ. Strabism oftalmologic o luna de la externare si dupa rezultatele analizelor, am fost la alt oftalmolog, la Spitalul Militar Sibiu — diagnostic AO Leziune corneeana.

  1. Cum să îmbunătățiți rapid vederea în mod gratuit
  2. Niciodată nu este prea devreme să tratezi un strabism - Clinica Oftalmologică Gauss
  3. Strabism - Medoptic
  4. Strabismul la copii – cauze « Dr. Monica Pop
  5. Tratament pentru vedere incetosata
  6. Blocul Operator ocupă în întregime etajul III din Corpul A al Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București Format din șase săli de operație în total opt mese de operație Sala de operații cu dotări speciale pentru Departamentul de Chirurgie Vitreo-Retiniană Două saloane de preoperator Istoric Spitalul Clinic de Oftalmologie a fost înființat la 1 ianuarieprin mutarea secției de boli de ochi de la Vatra Luminoasă.

Mi-a adaugat la tratament: sificetina, kanamicina si lacrivisc. Am facut analize la Cantacuzino: Anticorpi anti-nuclear, anti-cardiolipin, FR, imunograma, Rezultat: negativ la primele 3 si la imunograma in valori normale.

Strabismul

Indin ianuarie — mai, am fost la Spitalul Militar Bucuresti la controale periodice pentru OD- Keratita punctata superficiala, apoi AO: keratita virala herpetica sau keratoconjunctivita virala acuta strabism oftalmologic keratopatie superficiala punctata. Am avut mai multe episoade in aceasta perioada. Tratament cu aciclovir, keratyl, ciloxan, indocolyre, lacrivisc si brunac.

Vertical de obicei asociat cu strabism convergent sau divergent HipertropieHipotropie ochiul fuge în susochiul fuge în jos Dupa vârsta de debut : Strabism congenital — apare in primele 6 luni de viata Strabism oftalmologic castigat strabism acomodativ — apare aproximativ la doi ani, frecvent intermitent, dispare dupa corectia optica a hipermetropiei. Strabismul este frecvent insotit de ambliopie.

Cauza exacta si concludenta nu se stia. Am facut alte analize: pt chlamidia secretie conjunctivala — rezultat negativ, si vroiam sa fac si pentru herpes strabism oftalmologic fost la Medicover, strabism oftalmologic un dr. A fost o perioada calma pana in luna februariecand am fost la control la Sibiu m-am mutat din Bucuresti la Spitalul Clinic Judetean si mi-a pus diagnostic OS Ulcer cornean si mi-a zis ca am si leucom.

Tratament: keratyl si tobradex. In iulieam fost internat la Spitalul Clinic Jud. Sibiu cu diagnostic OS-ulcer cornean perforat. Tratament general hiperosmatic, AIS si local antibiotice, cicloplegic, epitelizant. Mi-a fost aplicata si LCT.

Home » Info oftalmologie » Strabism » Strabismul la sugar si copil mic Strabismul la sugar si copil mic Strabismul poate fi definit, intr-un limbaj simplu, ca lipsa de paralelism a ochilor.

Evolutie favorabila cu formarea si pastrarea CA. Mi-a fost aplicata o alta LCT si timp strabism oftalmologic 1 an nu am mai schimbat-o, insa mergeam saptamanal la control. Apoi, am schimbat-o cam o data la luni. Am mai avur episoade inflamatorii in toata perioada aceasta de timp. Medicul mi-a zis ca o cauza posibila ar fi acneea pe care o aveam la vremea respectiva. Pentru a aceasta acnee, precizez faptul ca ea mi-a aparut vizibil dupa luni de la prima internare toamna anului Inam avut o dereglare hormonala, dar am tratat-o.

ce este viziunea normală pentru permisul de conducere programe de tratament oftalmic floare

La inceput nu era proeminenta decat roseata in zona pometilorapoi in anul a devenit mult mai proeminenta papule si pustule. Am fost la dermatologi, strabism oftalmologic mi-au pus diagnostic: acnee juvenila intarziata, am urmat tratament local, a disparut, dupa care a aparut din nou. Am fost la un alt dermatolog, dupa ce am fost externata la Sibiu, si a pus diagnostic acnee rozacee. Am urmat tratament temeinic, inclusiv regim alimentar.

strabism oftalmologic

A fost o ameliorare pe moment, dar tot imi apareau pe fata. In martieam fost la Kozak, iar diagnosticul pus: acnee conglobita. Am facut analize: cultura din pustula, antibiograma, ag. Rezultate: toate negative. Dupa tratament naturist, a fost o ameliorare, dar doar atat. Mi-au spus ca am keratoconjunctivita.

cum să elimini hiperopia

Tratament: antibioptal, pranoflog, aciclovir unguent, floxal. Inainte de tratament am fost sa-mi fac analiza din secretie conjunctivala la Synevo. Rezultat: negativ. Am fost la alt oftalmolog in Bucuresti — Spital Malaxa, diagnostic: keratita recidivanta. Am facut analize anticorpi antiherpetici HSV. Tratament: aciclovir pastile si keratyl.

Niciodată nu este prea devreme să tratezi un strabism

Pentru imunitate mi-a dat Cantastim. Dupa tratament, nu am mai avut recidive. Imi simteam ochiul calm. Mi-a schimbat-o o asistenta si nu m-a vazut niciun medic.

Totusi, vroiam sa ma vada un medic si am facut programare la o alta clinica.

strabism oftalmologic

Am fost acum 2 zile, si diagnostic: blefarita cronica mixta severa, OS: leucom cornean central, vascularizatie stromala limbica inferior si superior. Tratament: blefagel, fuchitalmic unguent, vigamox, hylo-care.

Mi-a scos LCT si m-a chemat dupa 2 zile la control. Dupa 2 zile, diagnosticul: OS congestie conjunctivala remisa, leucom corneean central cu strabism oftalmologic epitelial supraiacent, cu impregnare subepiteliala a fluoresceinei. AO: Blefarita anterioara in remisie. Mi-a mai adaugat la tratament: cornegel si doxiciclina per os si m-a chemat la control peste 4 zile. Mi-a mai zis ca totusi nu strabism oftalmologic sa mentin atata timp LCT, caci corneea e putin cam deformata.

Despre strabism

Si in privinta rezultatului de la anticorpii antiherpetici poate fi pozitiv, dar ca HSV I sa fie cauza ulceratiilor corneene trebuia efectuat analize din tesut conjunctival. Banuie ca o cauza posibila tot ar fi acneea mea, caci pare a fi rozacee. Solutia definitiva ar fi transplantul de cornee, dar in momentul de fata sunt bulversata din cauza faptului ca nu stiu sigur cauza strabism oftalmologic.

Strabismul explicat de oftalmolog (II)

Mi-as face transplant decat in cazul in care as stii ca nu mai recidiveaza. E bine ca mi-a dat jos LCT? E posibil sa-mi fi daunat puratatul LCT atat timp?

Ce mi-ati recomanda dumneavoastra? Imi cer scuze pentru comentariul acesta atat de lung, dar am incercat sa fiu cat mai exacta.

Mai multe despre acest subiect