Vedere fotopică. Electroretinogramă - Wikipedia

MAI PUȚINE TREPTE - MAI MULTĂ VEDERE | Liberty Lens

Lecția 1: Celula umană

Aceste exemple pot conține cuvinte vulgare. Aceste exemple pot conține termeni colocviali. Traducere "illuminante" în română Tu es mon chevalier à l'illuminante armure. Ești cavalerul meu în armura sclipitoare. Propune un vedere fotopică Alte rezultate On peut également adopter toute autre combinaison d'illuminant-filtre-récepteur donnant un équivalent global de l'illuminant normalisé CIE A et de vision photopique.

Se poate utiliza orice altă combinație de iluminantfiltru și receptor care asigură echivalentul global al iluminantului standard CIE A și vedere fotopică.

Fotometrie (optică) - Photometry (optics) - uropraxis.ro

Dans ces galaxies, la première génération d'étoiles naît În interiorul acestor galaxii s-a născut prima generație de stele Nous avons vu la seconde comète exploser en millions de débris de roches qui ont brûlé dans l'atmosphère illuminant le ciel pendant une heure. Am putut vedea cum bombele au despicat cometa în milioane de bucăti de rocă și gheată care au ars în atmosferă luminând cerul timp de 1 oră.

La lumière du jour rentrait donc à l'intérieur - capturée par la partie extérieure de la boite et descendait en illuminant chaque graine. Când apărea lumina zilei - era prinsă în exteriorul clădirii și venea să ilumineze fiecare sămânță. La source lumineuse remplaçable sera soumise vedere fotopică l'intensité qui produit la même couleur que l'illuminant A de la CIE.

Dicționar Engleză - Română

Sursa de lumină înlocuibilă trebuie supusă intensității care produce aceeași culoare ca și aparatul de iluminat standard A al CIE. Son mari nous a raconté que c'est là qu'elle est morte un sourire illuminant son visage.

masă optică verifica vederea

Și soțul ei a spus că acolo s-a stins cu zâmbetul pe față. A l'extrême nord de la planète, le soleil se lève pour la première fois en plusieurs mois, illuminant ainsi un monde de glace très différent.

Electroretinogramă

La extremitatea nordică a planetei noastre soarele răsare din nou după luni întregi, dezvăluind o lume de gheață complet diferită. Ils cherchèrent à l'embrouiller vedere fotopică des discussions, mais ses réponses étaient toujours illuminantes, pleines de dignité et définitives. Au încercat să-l încurce în discuţii, dar răspunsurile sale erau întotdeauna iluminatepline de demnitate şi categorice.

vedere fotopică

Illuminant normalisé CIE A [1]: Iluminantul standard CIE A [1]: Tous les illuminants doivent garantir l'absence de distorsion sensible de la couleur pour la reconnaissance de la couleur des panneaux et d'autres objets. Toate sursele vedere fotopică lumină vor asigura faptul că nu există distorsiuni semnificative ale culorii la recunoașterea culorii semnelor și altor obiecte.

Vederea fotopica

La masse doit être vedere fotopică, une technique qui utilise la lumière forte de briller à travers le globe oculaire, l'illuminant tout comme une aide au diagnostic. Masa trebuie să fie transiluminare, o tehnica care foloseste lumina puternica sa straluceasca prin globul ocular, iluminarea se de-a lungul ca un ajutor vedere fotopică diagnostic. Comme le soleil se levait sur l'île au Fromage, - étirant l'ombre des buissons à saucisses, - illuminant la crête des arbres à miel - Și astfel, pe când soarele răsărea peste insula de brânză, aruncând umbre printre tufele de cârnați, iluminând vârfurile arborilor de miere și încălzind câmpurile de somon afumat, eu, baronul Munchausen, care sunt renumit mai vedere fotopică pentru corecția vederii cu laser este dăunătoare? spun adevărul și numai adevărul.

anatomia organelor vederii

vedere fotopică Pour la vérification des caractéristiques colorimétriques, il doit être employé une source lumineuse à température de couleur de K correspondant à l'illuminant A de la Commission internationale de l'éclairage CIE. Pentru verificarea caracteristicilor colorimetrice, trebuie utilizată o sursă de lumină la o temperatură de culoare de K, care corespunde aparatului de iluminat standard A al Comisiei Internaționale de Iluminat CIE. C'est un sentier continu et unique et la lumière unique, continue et croissante est le Récit divin, illuminant le sentier au temps opportun.

Este o singurã cãrare continuã, ambliocor în oftalmologie acea luminã continuã ºi crescândã este Mãrturia Divinã, luminând pe mãsurã ce devine cuvenitã.

illuminant

Nu sunt selectate sau validate manual, așadar pot conține termeni inadecvați. Te rugăm să raportezi exemplele pe care le consideri inadecvate. Traducerile vulgare sau colocviale sunt în general marcate cu roșu sau cu portocaliu.

  1. Dicţionar Român-Englez vedere intermediară între vederea fotopică şi cea scotopică.
  2. Vezi și: SI  · Radiometrie  · Fotometrie  · Compară Wati versus lumeni Wati sunt unități de flux radiant, în timp ce lumenele sunt unități de flux luminos.

Înregistrează-te pentru a accesa mai multe exemple Este simplu și gratuit Nici un rezultat pentru acest sens. Vezi mai multe exemple.

vedere fotopică spitalul clinic oftalmologie bucuresti

Mai multe despre acest subiect