Video oftalmologie, Dr. Cristian Moraru - Dr. Ozana Moraru si echipa Oculus

OPHTALENS T - Clinică particulară de OFTALMOLOGIE - Medicina Cluj
Consultația online nu înlocuiește o vizită la Clinică. Ușor de accesat dacă aveți nevoie de ajutor urgent. Pregătirea pentru consult: Dacă aveți rezultatele testelor, analizelor pe care doriți să le discutați, este mai bine să le fotografiați în avans.

Este vorba de Centrul Oftalmologic Duo Stil, care funcţionează într-un spaţiu modern, dotat cu toate utilităţile şi facilităţile necesare. Deschis la iniţiativa medicului Anca Trifina, centrul se constituie ca o alternativă viabilă la unităţile sanitare din sectorul public.

oftalmologie congenitală pentru copii ce pastile ajuta la refacerea vederii

Centrul reprezintă o investiţie de Deservit de personal cu înaltă calificare profesională şi dotat cu tehnologie de ultimă generaţie, centrul asigură o gamă largă de servicii medicale, de diagnostic şi tratament al afecţiunilor oftalmologice. Dotarea noului centru cuprinde, printre altele, un tomograf în coerenţă optică, un biomicroscop, un biometru şi o maşină de şlefuit lentile.

nou în tratamentul miopiei

Având inclusă şi o cameră de mare rezoluţie care fotografiază retina, se obţine imaginea fundului de ochi corelată cu aspectul bi şi tridimensional al ultrastructurii retiniene. Oftalmologul sucevean a adăugat că biomicroscopul modern aflat în dotarea centrului este un instrument esenţial în vizualizarea video oftalmologie anatomice ale ochiului şi anexelor sale.

Acest echipament asigură posibilitatea efectuării de fotografii de pol anterior, video oftalmologie la urmărirea în timp video oftalmologie evoluţiei bolilor şi a eficienţei terapiei efectuate.

video oftalmologie cum să îmbunătățiți rapid vederea cu vitamine

Oftalmologul a explicat că aparatul ALE oferă caracteristici pe care orice optician le caută, oferind şlefuiri de maximă calitate a lentilelor moderne, cu diferite tratamente ale acestora.

Referindu-se la biometrul de care dispune Centrul Oftalmologic Duo Stil, medicul Anca Trifina a arătat că este vorba de un echipament care efectuează ecografia în mod A bidimensională a ochiului. Aparatul permite urmărirea dezvoltării anatomice a ochiului şi a parametrilor săi şi, totodată, permite calculul video oftalmologie intraoculare implanturile de cristalin preoperator.

Prin funcţia de pahimetrie, biometrul mai permite măsurarea grosimii corneei şi adaptarea rezultatelor presiunii intraoculare în funcţie de aceasta.

Mai multe despre acest subiect