Viziune acupunctura, Perspective - Medicina integrativa o viziune holistica asupra pacientului si a bolii | uropraxis.ro

INTERVIU | Razvan Constantin Ungureanu, medic specialist - MEDIjobs

Navigare în articole

Medicina cuantică — viziune integrativă a sănătății umane 3 ani în urmă de Elena David Vizualizări: Adept al abordării minim-invazive laparoscopice, roboticedoctorul Ciprian Ene este medic chirurg în cadrul Spitalului Clinic de Urgență București, atestat ca practician de medicină cuantică vibrațională.

Este coordonatorul unei echipe de specialiști în medicină complementară integrativă.

Acupunctura - tratamentul medical complementar. Afecțiuni tratate. Recomandări Despre tratamentul prin acupunctură Acupunctura este o formă complementară de tratament, fiind o componentă a filozofiei medicinei tradiționale chineze.

În ce moment și, mai ales, ce considerente v-au determinat să studiați și să practicați medicina integrativă, respectiv medicina cuantică? De fapt și chirurgia m-a atras prin partea ei minim invazivă — laparoscopia și chirurgia robotică, în special — pentru că, la momentul respectiv, acestea reprezentau variantele posibile de a rezolva niște probleme de sănătate ale oamenilor în detrimentul acelor intervenții prin incizii largi, care practic aduceau o nouă patologie — peretele abdominal cu eventrațiile ulterioare.

M-a preocupat și partea tehnică a medicinei, pentru că și medicina robotică implică multă tehnică, așa cum și medicina cuantică folosește aparatură de specialitate. Pentru a răspunde punctual, pot să afirm că de-a lungul practicii chirurgicale, mai ales într-un spital de urgențe, am realizat faptul că nici medicina alopată și nici măcar chirurgia, oricât de avansată ar viziune acupunctura ea, nu poate să dea răspuns viziune acupunctura adevăratele probleme de sănătate ale pacienților.

viziune acupunctura

Toate aceste motive m-au determinat să caut și alte răspunsuri. M-au preocupat și alte tehnici, viziune acupunctura cele care au un fundament științific și prezintă viziune acupunctura valide de tratament. Apoi am întâlnit această medicină vibrațională — cuantică, alternativă care a început să răspundă din ce în ce mai mult întrebărilor mele.

Este o manieră viziune acupunctura de a înregistra anumite fenomene care până atunci erau mai mult intuite decât cuantificate. Fiecare organ, odată ce funcționează, emite câmpuri electromagnetice — unde, frecvențe, vibrații și, practic, așa cum susțineau Tesla și Einstein și, în general, toți fizicienii care au avut tangențe cu medicina, Universul este vibrație și de aici și universul uman este tot vibrație.

Dacă până acum toate acestea păreau doar niște filozofii, astăzi avem viziune acupunctura tehnologie cu care putem măsura aceste lucruri cu niște rezultate concrete și corecte, cuantificabile. Ne dorim o abordare integrativă, nu exclusivistă sau așa-zisă alternativă. Medicina alopată are locul ei, dar toate pot fi completate în mod viziune acupunctura de practica medicinei integrative — fitoterapie, acupunctură, medicina cuantică, chiropractică, pentru că viziunea este mult mai largă și nu exclude în niciun fel tehnicile, procedurile, metodele de evaluare de până acum.

Medic Acupunctura Masaj Tratamente Afectiuni

E firesc ca totul să se schimbe și să putem evalua cât mai corect și mai complet tot ce noi denumim astăzi viață, om, sănătate. Care sunt metodele de investigație în medicina cuantică? Organismul uman emite fotoni pe care îi putem măsura ca intensitate, ca distribuție. Ei ne comunică practic ce se întâmplă la nivel de organe, deoarece există niște corelații între emisia la nivel periferic de la nivelul degetelor și funcțiile organelor interne.

  • Mamă pentru îmbunătățirea vederii
  • Diagrame de testare a acuității vizuale
  • Condiţiile de participare sunt: cererea de inscriere la program statutul profesional — medici de medicină generală cu drept de liberă practică, medici specialişti în orice specialitate clinică probată prin adeverinţa de la locul de muncămedici dentişti cu drept de liberă practică, medici dentişti în specialităţi medico-dentare, certificat CMR SAU CMDR valabil, achitarea taxei de participare.
  • Contacteaza-ne acum Ganditi-va la MedicAcupunctura.

viziune acupunctura Orice stare de boală modifică într-un mod aparte biocâmpul respectivului organ. Practic, avem mai multe informații viziune acupunctura ne conduc spre un tratament personalizat, mai eficient, axat pe principii naturale.

Aparatele de medicină cuantică ne ajută să tratăm acele perturbări ale undelor electromagnetice, nu doar să le constatăm. Așa ajungem până la frecvențele de organ sănătos.

Ca să reducem simplist este un fel de fizioterapie a organelor interne. Iar acolo unde lipsesc putem aplica prin lumină pulsată fotoni de o anumită frecvență. Practic, elementul comun al tuturor acestor terapii — fitoterapia, homeopatia, acupunctura și medicina cuantică — rezolvă această componentă vibrațională. Este vorba de o schimbare mentală și emoțională la pacient în momentul în care starea generală a sănătății sale se schimbă.

De multe ori răspunsul trebuie să vină și altfel. Dacă acea componentă emoțională este foarte puternică, de acolo trebuie început. Avem aici și colegi psihologi care practică psihologia integrativă. Avem specialiști de care au nevoie pacienții noștri pe toate aceste planuri. Aveți și pacienți care vin aici preventiv, să se pună la curent cu starea lor de sănătate?

Da, vin pentru prevenție și acest fapt mă bucură. Chiar mai devreme a venit soțul unei paciente care, văzând evoluția soției, a dorit o evaluare, preventiv să afle dacă are anumite predispoziții sau antecedente. Ați putea să ne povestiți un caz special pe care l-ați rezolvat?

Medicina cuantică – viziune integrativă a sănătății umane

În această sală urmează să se desfășoare un seminar susținut de o colegă, Cosmina Oana Grigore, fostă pacientă a acestei clinici. După un diagnostic dur boală malignă a făcut intervențiile chirurgicale, dar a refuzat chimio și radioterapia, alegând să completeze chirurgia pierderea vederii cauze cu metode naturale.

A fost alegerea ei.

consult oftalmolog online pediatru

Așa a evoluat foarte mult, și-a schimbat stilul de viață, optica, a mers mult pe remedii naturale, practică yoga, a făcut și perfuzii cu vitamina C, o alternativă a chimioterapiei. La suficient timp de la intervenție și tratament o putem numi vindecată. După acest episod din existența ei, a devenit nutriționist și este primul patient coach din România, un fel de antrenor al pacienților, ea fiind un exemplu viu viziune acupunctura reușitei pe acest palier.

INTERVIU | Razvan Constantin Ungureanu, medic specialist MG/MF

Faptul că a trăit un astfel de episod a determinat-o să împărtășească experiența sa cu persoane ce trec prin astfel de suferințe, dar și copii ai celor care au avut astfel de boli, pentru cei cu risc de recidivă, aparținătorii acestora, dar mai ales pacientul, ca o prevenție secundară ce vine și viziune acupunctura practic munca pe care o ducem noi viziunea medicinii tradiționale. Multe din seminarele acestea sunt gratuite.

Sunt foarte mulțumit pentru faptul că prin tot ce am putut să fac am contribuit și eu la vindecarea acestei persoane. Nu cred că sunt mulți ca ea.

șofer de masă tabel de testare a viziunii

Dacă o persoană simte, la un moment dat, că ceva nu este în regulă cu sănătatea sa i-ați recomanda mai întâi să vină la o clinică ce practică medicina alternativă sau să se adreseze direct unui spital de medicină clasică? Fără pic de ipocrizie, l-aș invita mai întâi aici.

Aceste lucruri pot fi uneori mult prea subtile ca să se releveze în analizele clasice de sânge sau în tomografii, ecografii etc. Sigur că îi încurajăm pe pacienți să-și facă evaluarea în stilul clasic, dar pentru lucrurile viziune acupunctura subtile care se află în domeniul funcțional și nu în cel viziune acupunctura, trebuie altfel de testări, în sensul că nu se pot detecta virușii sau bacteriile ca Helicobacter sau intoleranțele decât cu alte tehnologii speciale.

De aceea și tratamentul vine tot din această zonă. Care sunt patologiile care pot fi depistate și tratate prin aceste metode?

Totul despre acupunctură - Ce tratează acupunctura?

Depistăm și tratăm orice patologie, iar din experiența mea din chirurgie generală în stilul alopat mă ocup și de afecțiunile sistemului digestiv, de la modificările de floră viziune acupunctura, care presupun analize mai sofisticate cu o aparatură pe măsură pentru ADN-ul bacterian, parazitar sau viral până la cele mai grave diagnostice.

Putem trata o gamă largă de patologii, totul este ca pacienții să fie orientați în această direcție, să-și dorească aceste tratamente noi, neinvazive, naturale și mai ales să fie dispuși la eforturile pe care noi le recomandăm.

  • Numele adevărat este Zhen Jiu, care înseamnă arta acelor metalice și a moxibustiei.
  • Acupunctura — Un tratament nu e complet dacă nu echilibrează şi sufletul Acupunctura — Un tratament nu e complet dacă nu echilibrează şi sufletul by În căutarea unei permanente stări de bine, ne-am oprit la una dintre cele mai cunoscute și benefice terapii holistice, acupunctura.
  • De ce oamenii au nevoie de organe vizuale

Ce recomandați oamenilor ca prevenție? În capitolul prevenție, pentru noi alimentația este o componentă foarte importantă. Fără un viziune acupunctura amănunțit și profesional cu tratament adecvat asistăm la o explozie a alergiilor și a intoleranțelor alimentare, la o patologie întreagă dată de lipsuri sau de excese la care se adaugă o imunitate scăzută.

Testele de intoleranță alimentară sunt cele care dau foarte multe răspunsuri la aceste probleme pe care toți le putem avea fără să știm. Dacă acordăm viziune acupunctura cu ce este compatibil pentru organism, măcar viziune acupunctura o perioadă, efectele vor fi vizibile imediat. Trebuie să normalizăm alimentația pentru a nu ne face mai mult rău decât bine. La fel de importantă este și depistarea unor lipsuri neevidențiate altfel. La deficitul de seleniu depistat și tratat, de exemplu, vom evita viziune acupunctura problemelor legate de tiroidă, de circulația craniană, de sistem cardiovascular.

Corecția acestor lipsuri este prevenția cea mai înțeleaptă.

Acupunctura

În unele patologii, astfel de terapii nu pot fi considerate alternative sau complementare. În bolile grave se impune ca pacientul să adopte o astfel de viziune integrativă.

hyperopia myopia deficiență vizuală cu leziuni cerebrale traumatice

Cu o astfel de atitudine cresc cert șansele de vindecare. Cum vedeți medicina viitorului? Cam așa cum spunea și Steve Jobs — acest secol care a început de curând va fi undeva la granița viziune acupunctura tehnologie și biologie sau, așa cum spunea examinarea viziunii periferice Oz, care la întrebarea mea până la ce nivel putem combina medicina clasică cu cea complementară a răspuns: Până în pânzele albe.

PROGRAM DE PREGATIRE PENTRU OBTINEREA ATESTATULUI IN ACUPUNCTURA

Aici nu este o limită. Mergi până obții efectul dorit. Aparținând ambelor sisteme medicale, voi încerca întotdeauna să integrez în practica medicală cele mai noi metode, pentru a-i oferi fiecărui pacient cel mai potrivit tratament, și consider că răspunsurile în medicina viitorului vor veni din partea acestei noi ramuri, medicina cuantică și din asocierea judicioasă a ei cu celelalte metode existente.

Mai multe despre acest subiect