Viziune divizată, Khumbu Sherpa loc pe bază de valori spirituale, Sagaramatha, Nepal - Sacred Site-uri naturale

viziune divizată

În acest scop, prin dispoziția Premierului Iurie Leancă, a fost creat un  grup de lucru.

viziune divizată

Insituția care va coordona acest proces este Biroul pentru relații cu diaspora BRD. Strategia are menirea de a propune o serie de acțiuni prin intermediul cărora vor fi atinse scopurile de bază și anume: susținerea celor nevoiași în viziune divizată, sporirea contribuției diasporei la dezvoltarea Republicii Moldova și restabilirea încrederii între diasporă și guvern.

Codul civil definește noțiunea de reorganizare, printr-un enunț cuprins în textul art. În ceea ce privește modalitățile prin care se poate realiza reorganizarea persoanelor juridice, acestea sunt cunoscute sub denumirea de fuziune, divizare și transformare. Prima formă de reorganizare a persoanelor juridice, în ordinea reglementării Noului Cod Civileste cea avută în vedere de art. Aceasta se poate face fie prin absorbție, fie prin contopire. De la data radierii din menționatele registre, persoanele juridice absorbite își încetează existența, ca subiecte de drept.

Prin activitatea cu și pentru diasporă, BRD și celelalte instituții publice au acumulat suficiente informații din prima sursă privind prioritățile în interacțiunea cu diaspora, acum fiind un moment potrivit pentru scrierea unei strategii. Totodată, necesitatea unei Strategii privind diaspora a apărut inclusiv în urma solicitărilor parvenite de la conaționalii noștri de peste hotare, dar și din dorința de a crea mecanisme, prin care diaspora ar putea contribui, la rândul ei, la dezvoltarea țării.

condroză cervicală cefalee vedere încețoșată

Trebuia să acționăm, nu să viziune divizată documente de politici! Acum, când am fixat o serie de inițiative, viziune divizată implementăm programe bine definite, apare nevoia firească de a avea o planificare de lungă durată. Această strategie este importantă pentru Guvern, ca să știm exact de câți bani, oameni și ce fel de instituții va fi nevoie în viitor.

Totodată Strategia e importantă pentru diasporă. Ea va oferi o viziune clară unde vrea să ajungă Moldova viziune divizată diaspora sa în viitor.

viziune divizată care este deficient de vedere

Strategia cu privire la diasporă urmează să fie prezentată Guvernului pentru aprobare până pe 1 octombrie

Mai multe despre acest subiect