Viziunea soferului

Viziunea soferului

Biil Ford a prezentat in Spania atat modelul B-Max care este produs la Craiova, cat si viziunea companiei asupra viitorului industriei auto care dupa va fi dominat de masini care se vor putea conduce singure in aproape orice situatie.

viziunea soferului

Bill Ford a tinut un discurs la Viziunea soferului World Congress Barcelona pornind de la ideea ca in lume se va crea un imens blocaj rutier daca, asa cum se preconizeaza, parcul auto mondial va creste de la un miliard de viziunea soferului in prezent, la patru miliarde in Ford a dat exemple precum Rio de Janeiro unde mai toata lumea sta zilnic cateva ore in trafic, dar si blocajul viziunea soferului din China anului cand unii soferi au stat chiar si 11 zile intr-un blocaj.

Singurul mod eficient de a evita crearea unui imens blocaj global este prin crearea unei mari retele care sa permita comunicarea intre automobile, dar si intre ele si alte moduri de transport, cum aer fi cel feroviar, maritim si aviatic.

In plus, foarte mult va ajuta si introducerea tehnologiei care permite masinilor sa se conduca singure, dar si prin inmultirea numarului de vehicule cu unul, doua si trei locuri.

ce vitamine pot ajuta cu miopia Clinica de viziune Ufa

Pe termen mediu, adica in urmatorii cinci — sapte ani se vor dezvolta nu doar sistemele de siguranta activa care avertizeaza soferul de pericolele din drum, dar si comunicarea intre vehicule care sa se viziunea soferului intre ele de exemplu in viziunea soferului cu aparitia unui blocaj. In plus, se vor dezvolta si automobile care se pot conduce singure, insa in doar cateva situatii, precum parcarea viziunea soferului momentele cand se ruleaza la viteze redusa.

viziunea soferului

Viziunea pentru anii de dupa este asemanatoare cu filmele SF: masini care se pot conduce singure in orice situatie, masini pe care le poti chema ca si cand in ele ar fi un valet si un sistem integrat in care pietoni, biciclisti, soferi polipoză vedere pansinuzită automobile dar si de vehicule din transportul in comun vor face parte dintr-o retea viziunea soferului soferului in care comunicarea se face in timp real.

Practic comunicarea va fi atat de avansata incat pe orice ruta ai vrea sa mergi vei avea informatii in timp real despre blocaje si ti se vor putea da sugestii clare despre cum poti ajunge in acel moment mai repede, urmand sa primesti recomandari daca e bine sa iei amsina personala sau sa apelezi sa transportul in comun.

igiena vederii computerului

Ford B-Max de serie este expus, in premiera mondiala, la expozitia Mobile World Congress care se tine in Barcelona, iar compania a ales acest eveniment neobisnuit pentru a lansa masina in ideea de a insista pe faptul ca B-Max va avea in premiera europeana tehnologia SYNC care apeleaza automat serviciile de urgenta in caz de nevoie si permite soferului sa interactioneze prin comenzi vocale cu sistemul de infotainment.

Mai multe despre acest subiect