Definiți viziunea, Ce este o definiție de viziune asupra lumii. Conceptul de viziune asupra lumii

definiți viziunea

Misiunea noastră Împreună cu statele membre, asigurăm frontiere sigure și perfect funcționale, oferind securitate.

hiperopia miopie de refracție

Valorile noastre Suntem profesioniști Avem cunoștințele, abilitățile și competențele necesare pentru definiți viziunea ne îndeplini misiunea în mod eficient, la standarde etice ridicate, și tindem permanent spre excelență cu scopul de a ne îmbunătăți performanțele.

Suntem respectuoși Prețuim oamenii, instituțiile și rolurile lor și ne demonstrăm respectul acordându-le valoare și importanță. Urmărim cooperarea Împreună cu autoritățile naționale competente din statele membre ale Uniunii Europene și cu participarea altor părți interesate, gestionăm frontierele externe ale UE și căutăm definiți viziunea cooperăm cu țările din afara Uniunii.

dizabilitatea vizuală a celui de-al doilea grup

Împreună, cooperăm și colaborăm în cadrul organizației, precum și cu părțile interesate externe, pentru a ne îndeplini țelurile și obiectivele comune. Suntem responsabili Suntem de încredere prin aceea că ne îndeplinim responsabilitățile impuse de activitatea noastră, cu promptitudine și fără compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Ne pasă În calitate de agenți publici europeni, suntem în slujba intereselor cetățenilor, deoarece ne definiți viziunea de oameni și definiți viziunea în valorile europene.

carte de testare a viziunii

Social media.

Mai multe despre acest subiect